Garmin Európa térképfrissítés 2017.30

2017.02.15.

Megjelent és letölthető a Garmin City Navigator Europe NTU térkép 2017.30-as változata.

 

City Navigator Europe 2017.30 NTU frissítés az NTU rendszerű térképeket használó készülékekre (újabb Nüvi, Zumo és Dezl típusok, valamint a Drive sorozat tagjai).
A korábban tapasztalt telepítési hibát a Garmin elhárította, így a frissítés már probléma nélkül elvégezhető!

 

Garmin City Navigator Europe 2017.30

 

A térképfrissítés letöltése és telepítése szokott módon a Garmin Express programmal történik. A frissítés megkezdése előtt mindenképpen célszerű a Garmin Express legfrissebb verziójának telepítése.

 

További információ: mivel az Európa térkép mérete átlépte a 4GB-ot, a rendszer a teljes Európa térkép telepítésekor két különálló file-t (északi és déli területek) helyez el a készülék belső memóriáján vagy a behelyezett memóriakártyán. Ezzel Önnek semmi teendője nincs, az Express automatikusan a megfelelő helyre tölti a szükséges file-okat.
A készülék térkép-beállításaiban az eddig megszokott egybefüggő Európa térkép (All) helyett két különálló egység (North, South) lesz látható, ez teljesen normális jelenség. A készülék a két térkép-területet automatikusan egyben kezeli, átkapcsolásra nincs szükség.

 

A térkép méretének növekedése miatt a telepítés során egyes készülékeknél szükség lehet memóriakártya használatára. Ha szükséges a telepítés során a Garmin Express ad tájékoztatást.

Javasolt minimum 8GB-os (class6 vagy gyorsabb sebességű) memóriakártyára használata.

 

Ha a frissítés ellenére hibát talál a térképen, IDE kattintva jelezheti a gyártónak.

 

Amennyiben a telepítésnél segítségre van szüksége, keresse üzletünket.