Megjelent a Sygic 2014.3-as Európa térképe.

2014.05.22.

Megjelent a Sygic 2014.3-as Európa térképe

Új térképcsomag érkezett a Sygic GPS Navigation és Sygic Truck, valamint a Sygic Vocuher Edition  szoftverekhez. Ezen felül a megújult a Sygic Truck navigációs szoftver, amely megkapta a Sygic GPS Navigation szoftver kezelőfelületét és funkcióit. Így már a hagyományos navigációs készülékhez, WindowsCE rendszerre is elérhető a 3D térképmegjelenítést tartalmazó teherautós szoftver Sygic Truck 3D Navigation néven.

A  legfrissebb térképcsomag személyautós használathoz 2014.03, míg a teherautók számára készült változat esetében 2013.09 lezárású adatbázist tartalmaz. A frissítés megjelenése után forgalomba hozott szoftvercsomagok és készülékek már ezt az adatbázist tartalmazzák.

Az új Sygic Truck 3D Navigation szoftverhez a későbbiek során megjelenő frissebb térképcsomagok megvásárolhatóak lesznek a Sygic Assistant szoftveren keresztül.

 

A Sygic Assistant szoftveren keresztül történő frissítés csak a Windows CE rendszerre kiadott  Sygic GPS Navigation szoftver 12.1 vagy újabb, illetve Sygic Truck 3D Navigation 13.2 vagy újabb változatával lehetséges. Android rendszeren a frissítés a Google Play áruházon keresztül végezhető el. A letöltés több GB adatforgalmat jelenthet, elvégzése nem ajánlott mobilinternet szolgáltatáson keresztül, csak vezetékes hálózaton vagy Wifi kapcsolattal. A Sygic Truck 3D Navigation szoftver legfrissebb változata megvásárolható telephelyünkön vagy partnereinknél.

 

A Sygic Assistant szoftver használatáról részletes útmutató ide kattintva található.